Представителят на американския журналист Тъкър Карлсън Артър Шуорц във вторник отрече

...
Представителят на американския журналист Тъкър Карлсън Артър Шуорц във вторник отрече
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън отрича за свое предаване в руски медии

Представителят на американския журналист Тъкър Карлсън Артър Шуорц във вторник отхвърли като " чисти нелепости " известията, че Карлсън започва шоу по съветска държавна телевизия в понеделник вечерта , оповестява Forbes.

Нийл Пател, основен изпълнителен шеф на Tucker Carlson Network, сподели в обява в X, известна преди като Twitter, че   " не са сключвали никакви покупко-продажби с държавни медии в никоя страна ".

Във вторник следобяд държавният медиен канал Русия 24  съобщи, че предаването TUCKER с дублаж на съветски език стартира да се излъчва  и представи Карлсън като " интензивно критикуващ управляващите на Съединени американски щати за помощта на Украйна ".

Изглежда, че става въпрос за остарели клипове от предаването на Карлсън, което той излъчи в X и YouTube, откакто беше уволнен от Fox News , само че с съветски дублаж, заяви Daily Beast, като посочи, че епизодът от понеделник е разполагаем в САЩ от 10 май.

Това не е първият път, когато се появява информация, че Карлсън започва съветско шоу. Миналия септември той отхвърли да работи с съветската държавна телевизия за лъчение на новата си онлайн стратегия.
 Кремъл регистрира: Тъкър Карлсън - определен и използван вярно
Кремъл регистрира: Тъкър Карлсън - определен и използван вярно

Целта Владимир Путин да бъде чут за Запад е реализирана, регистрира Дмитрий Песков

Припомняме, че през февруари в Русия.

Версиите обаче за самото изявление се разминаха след него . Кремъл не поддържа изказванията на Карлсън, че той е първият публицист, който се е обърнал към Путин за изявление от началото на войната, така западните медии избягвали да поддържат връзка с Путин. Така самият Карлсън анонсира решението си, макар че бе опроверган съвсем мигновено от редица медии, в това число и американски.

В предаване с присъединяване на прессекретаря на съветския президент Дмитрий Песков, се призна, че западни публицисти настоятелно желаят изявленията от две години , само че самият президент не вижда смисъл да беседва с тях.

" Британски телевизионни оператори, американски и европейски телевизионни оператори ни молят много настойчиво за изявленията в продължение на две години от началото на специфичната военна интервенция ", цитира ТАСС думите на представителя на Кремъл, който утвърждава, че няма смисъл да се дават изявленията, защото авансово се преценя, че няма да дадат уравновесена информация. " В това отношение Карлсън, несъмнено, се отличава. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР